Valentin Nap – AJÁNDÉKTIPPEK

Mit vegyek, mit adjak, minek örülne igazán…?

Ezek a kérdések merülnek fel elsőként, amikor közeleg Valentin nap. Az ajándékozás, mint az összes többi ünnepnél, Valentin napon is okozhat fejtörést…nem is kicsit. De ha szeretnénk örömet okozni párunknak, akkor mindenképpen vegyük figyelembe az Ő ízlését és hogy mit szeretne, minthogy a magunkét ráerőltessük. Gondolok itt arra, mikor a pasinknak nem feltétlenül kellene egy rózsaszín kispárnával kedveskednünk, csak mert nekünk az tetszik. Valószínűleg, ő maximum egy udvarias erőltetett mosoly keretében veszi majd át és egy csókkal gyorsan lerendezi a dolgot. Próbáljuk kifigyelni még előtte mire is vágyik. Fontos, hogy arra figyeljünk amire tényleg VÁGYIK, nem pedig amire szüksége van. Ez nem az a nap, amikor a praktikus ajándékok ideje van itt (hacsak nem tényleg az minden vágya…), tehát ne egy új szemetest vegyünk neki a dolgozószobájába, nem túl romantikus.

A romantikus

Ez a nap kiválóan alkalmas lehet arra, hogy kicsit fellobbantsátok a köztetek kicsit talán a hétköznapok rohanásában megfáradt tüzet. Itt az ideje kicsit felperzselni a kapcsolatot. Remek ajándék lehet egy romantikus vacsora, akár az otthon meghittségében, gyertyafénynél, akár egy szép étteremben. A vacsorához adhatunk neki egy minőségi bort, amit utána együtt elkortyolhattok, hogy oldódjon a hangulat. Ha kicsit fel szeretnéd forrósítani a hangulatot, akkor vásárolj magadnak egy szexi fehérneműt, amiben újra meghódíthatod. Hidd el jobban örül egy ilyen szép estének majd, mint annak a bizonyos szívecskés párnának…

A vicces

Főleg, ha még nem pontosan ismerted ki párod ízlését, vagy még nemrég óta jártok, de ezt a napot azért szeretnéd megünnepelni vele, akkor remek ajándék lehet egy poénosabb darab, amin aztán jót nevethettek együtt. Például egy vicces boxer alsó, póló vagy atléta, egy minőségi szivar (ha tudja értékelni), akár egy dvd (persze vígjáték kategóriában keresgéljünk), de lehet akár egy belépő egy kosár-vagy focimeccsre, és persze kitalálhatunk olyan ajándékot is, amit később beválthat nálunk, pl. 10 alkalmas hátmasszázs, háztartási munkák 1 hétre való átvállalása stb.

A komoly

Komolyabb ajándékot főleg a már kialakult kapcsolatban adjunk, nehogy ráakaszkodásnak érezze a partnerünk. Ez lehet pl. gravírozott ajándék, például egy szép értékes toll, vagy névjegykártyatartó jó választás lehet. Itt azonban figyeljünk oda, hogy olyat válasszunk amit ténylegesen használ. Ebbe a kategóriába tartoznak a maradandó, emlékezetes ajándékok, pl. egy szépen bekeretezett fénykép kettőtökről, amit ma már számtalan módon fokozhatunk, 3D kép, mozgó képkeret, festménynek elkészíttetve, kinagyítva bekeretezve stb. Komoly, de talán kevésbé személyes ajándék lehet a színházjegy (itt is az ő ízlésének megfelelőt próbáljuk beszerezni), egy hétvégi utazás, vagy wellness.

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>