Türkiz – mindennel jó!

Türkiz és a színek

Rengeteg színnel tökéletesen passzol a türkiz, nyugodtan, bátran  variáljunk. Cipő, ruha, kiegészítők, bármivel kísérletezhetünk. Íme egy kis ízelítő.

 

Lakásdekor

A lakásunkat is szépen dekorálhatjuk türkiz kiegészítőkkel. Több helyen is nyugodtan visszaköszönhet. Fiatalos, de elegáns is tud lenni. Ha a retrósabb designt szeretjük, akkor is gond nélkül felhasználhatjuk. Bútort is választhatunk ebben a színben, de ha csak egy-két helyen (díszpárna, lámpa búra, terítő, szőnyeg) köszön vissza, az is ízléses.

 

Körmök

Nézzük a körömtrendet. A tavaszi outfitünket tökéletesen feldobja egy kis vidám körömszín. Itt is lehet számtalan módon variálni, tehetünk bele arany mintázatot, választhatunk hozzá egyéb színeket, vagy csak a ruházatunkkal passzolót.

 

Kiegészítők és fehérnemű

A türkiz kiegészítők nagyon feltűnőek tudnak lenni, főleg, ha olyan színű ruhával kombináljuk, ami kevésbé színes, vagy egyszínű, pl. bézs, vagy fekete. Egy fekete ruhát máris divatossá és fiatalossá varázsolhatunk egy türkiz övvel például, és egy ugyanolyan magassarkú cípővel meg egyenesen hódítóak lehetünk. A fehérneműk közül is megtalálhatóak igazán dögös darabok ebből a színből.

 

Sztárok és a türkíz

És persze most sem maradnak el a sztárok, akiknek a ruházatában, kiegészítőiben, és még a smink készletükben is jócskán találkozhatunk ezzel a remek színnel.

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>