Spielberg a legbefolyásosabb celeb!

Steven SpielbergSpielberg megelőzte Oprah-t!

Változás történt a legbefolyásosabb celebek listájának első helyén.

Idén az amerikai rendező Steven Spielberg megelőzte az eddig vezető Oprah Winfreyt.

Ebben nagy szerepe volt Spielberg legutóbbi filmjének a Lincolnnak. A téma, amúgy is a tengerentúli történelem egyik legérdekesebb része, lévén, hogy Lincoln valódi gyilkosát sosemOprah Winfrey tudták elfogni. A rendező sajátos történet mesélése segítette őt a dobogó legfelső fokára.
A legbefolyásosabb celeb címmel, mérhető Spielberg sajátos látásmódjának varázsa, gondoljunk csak a Cápa című filmre, amit szintén ő rendezett s hatására sokan megborzonganak az óceán partján látva  a kéklő hullámokat.

A második helyezett Oprah háttérbeszorulásának egyik oka az, hogy a műsorvezetőnő mostanság inkább a  háttérben dolgozik, próbálja nyereségessé tenni saját kábelhálózatát.

A képzeletbeli bronzérmet egyébként a szintén rendező George Lucas vitt el. Ez kissé meglepő lehet azok után, hogy eladta a cégét a Lucas filmet a Disneynek és gyakorlatilag jórészt nyugdíjas életet él feleségével és tavaly született kislányával Kaliforniában.

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>