Smink trend – 2014

 

2013 a telt, sötét ajkakról szólt: vörös ajkak, mély rubinvörös ajkak, ombre ajkak és még fekete ajkak is. A 2014-es év is tartogat új trendeket.

 

Nr. 1 – Élénk narancsos ajkak

A gyönyörű élénk narancs ajak minden 2014-es tavaszi trendeket felvonultató kifutón felbukkant. Bárkinek jól állhat, hiszen ez a szín is megtalálható különböző árnyalatokban, nyugodtan próbáld ki! Hidd el, nagyon fel tudja dobni a szürke hétköznapokat! Itt megnézheted mi a helyes használata a narancs rúzsnak.

 

Nr. 2 – Fehér szemhéj

A fehér szemhéjfesték is nagyon divatos lesz az idén. Bátran használjuk, de figyeljünk oda: a fehér szemhéjfesték “lecsupaszítja a szempillákat, úgyhogy használjunk szépen kiemelő szempillaspirált, akár színeset is.

 

Nr. 3 – Színes kihúzás

A színek mindig feldobják az outfit-et, és nem utolsó sorban fiatalosak, és vidámságot kölcsönöznek viselőjüknek. Idén sem lesz ez másként. Hordjunk színeket!

 

Nr. 3 – Természetes

A természetesen szép kinézet örök divat! Ha megfelelően ápoltak vagyunk, és csak leheletnyi sminket használunk, azzal sem lehet mellélőni. Figyeljünk azonban a bőrhibákra, azokat is könnyűszerrel el tudjuk tüntetni teljesen természetes kinézetű sminkkel.

2014-es smink trend – SZTÁROK

A sztároknál is megfigyelhetjük a 2014-es trendet, milyen remekül használható. Jennifer Garth a narancs rúzzsal le is tagadhatja a korát. Kate Hudson mosolygós szemét pedig még inkább kiemeli a színes szemkihúzás.

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>