Hogyan “elsőrandizzak”?

Vidáman és stresszmentesen!

Végre összeszedted a bátorságod, hogy elhívd Őt egy randira, a sok-sok “hellosziázás” és szemezgetés után. De most hogyan tovább? Már megvan a dátum, úgyhogy nézzük hogyan tehetjük olyan emlékezetessé, mint mikor először megláttad. Ha éppen nem vagy gyakorlatban a randizás terén, akkor íme néhány tipp, hogy mit tegyél (és NE tegyél) az első randitokon.

Nézz ki jól!

Kezdjük a ruházattal. Mindenki szekrényében megtalálható z a bizonyos szexi fekete kis ruha, amiben bombázók vagyunk. Viszont most olyan ruhát válassz, ami téged tükröz és megmutatja ki is vagy valójában. Ha sokatmondó a viseleted, az felkészít, hogy megvédd a becsületed, ami belépő a második randira. Ugyanígy járj el a sminkeddel és frizuráddal is.

Hova menjetek?

Most, hogy megvan a tökéletes kinézeted, gondolkozhatsz a randi helyszínén. Fontos, hogy olyan helyszínt válasszatok, ahol mindketten komfortosan érzitek magatokat. A romantikus gyertyafényes vacsit, most hanyagold. Válassz inkább valamilyen Starbucks hangulatos helyet, vagy egy teljesen semleges helyet, ahonnan akár a gyors menekülés is megoldható, ha kell.

Mikor van itt a beszélgetés ideje…

Tehát mindketten megérkeztetek a kiválasztott  helyszínre, elfoglaltátok az asztalotokat, és már a rendelést is leadtátok. A beszélgetés ideje ekkor jön el. Most ismerkedjetek … az alábbi tippeket figyelembe véve:

 

  • Nyugodj meg, ne siess, ne hadarj. Hagyd, hogy a randi kibontakozzon.
  • Hallgass figyelmesen – semmi sem olyan bájos, mint a jó hallgatóság.
  • Legyél vidám, de ne viháncka – mindenki szereti a vidám és szellemes embereket.
  • Ne emlegesd az exeidet.
  • Ne alkoholizálj, vagy mindenképp limitáld az adagot egy pohárka borra.

Apropó exek – ez egyértelműen nem az az időpont, amikor az exekről kellene beszélni. Még akkor sem, ha a randipartner feszegeti ezt a témát, valahogy próbáld kikerülni. Egy új kapcsolat kezdetén jársz, nem most van itt az ideje kitárgyalni az exeket.

Add önmagad!

A legfontosabb, hogy önmagadat add. Nem célszerű még egy pár randi esélyéért megjátszani magad, vagy eltitkolni az igazi önmagad. Hidd el a valódi önmagad fog megmenteni a későbbi csalódásoktól!

Most már a randin vagy, tehát biztos, hogy van benned valami, ami felkeltette az érdeklődését. Próbáld finoman kipuhatolni mi, vagy mik lehetnek azok a tulajdonságok, és ezeket hangsúlyozd a randi folyamán.

És fontos, hogy tarts észben még egy dolgot: Élvezd randidat!

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>