Esős időben is trendin

Esős időben nem sokunknak van kedve trendin öltözködni, annak örülnénk legszívesebben, ha otthon maradhatnánk a legkényelmesebb pulcsinkban egy forró kakaóval. De sajnos ez nem mindenkinek adatik meg. Így hát próbáljunk meg inkább ilyenkor is egy kis divatot vinni outfitünkbe, hogy ezzel is jó kedvre derítsük magunkat, és ekkor is sugározzunk egész nap. Ha előre kitalálunk egy-két összeállítást ezekre a napokra, akkor reggel könnyebben indulunk majd az utunkra.

 Street style – esős időben

Esőben is viselhetünk szoknyát, hogy még kényelmesen érezzük magunkat. Ha például egy gumicsizmával (ami manapság igen trendi), vagy magasabb talpú cipővel ötvözzük, még a lábunkat is biztonságban tudhatjuk. Figyeljünk a vízállóságra cipővásárlásnál, vagy fújjuk be impregnáló spray-vel bőr cipőnket.

 Összeállítások – esős időben

Ezekben az összeállításokban találkozhatunk kevésbé hideg időhöz való darabokkal is, de lassan úgyis készülni kell a tavaszra. Ez esetben is nyugodtan viseljünk egy divatosabb gumicsizmát például rövidnadrághoz, vagy akár kis fekete ruhához. Az esőkabát is előkerülhet, de persze itt is válasszunk divatosabb darabot.

Sztárok esőben

A sztárokat sem kerüli el természetesen az esős időjárás. Inspirálhat minket az ő öltözékük is.

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>