2014 napszemüveg trend

Végre megérkezett a várva várt tavasz, ami azt jelenti, hogy lassan ruhatárunkban is felváltja a téli és meleg cuccainkat a nyári és tavaszi darabjaink. Igaz ez a napszemüvegeinkre is, amik valószínűleg ott porosodnak valamelyik fiók mélyén, vagy polcon. Az egyik jó hír, hogy mivel 2014 egyrészt a retro éve, így nem kell egyből kukába dobnunk a régi darabokat, másrészt 2014 az extravagáns divat éve is, ami szintén lehet jó hír azoknak, akik hirtelen felindulásból vásároltak egy-egy darabot, amit azóta sem vettek fel. Hát most itt a lehetőség.  Ha a közízlés nem is, a divat mindenképp megengedi, hogy kicsit kilógjunk a sorból. Ne feledjük azonban, hogy a divatozás mellett fokozottan figyeljünk a védelemre, csakis olyan szemüveget vásároljunk ami biztosan el van látva megfelelő fényvédelemmel.

Nézzük akkor, hogy mi a trend idén a napszemüvegek világában:

Retro

A retro tehát a napszemüveg divatban is jelen lesz 2014-ben. Bátran vegyük elő tehát régi darabjainkat, vagy keresgéljünk a boltok polcain.

Extravagáns

Az extravagáns darabok a ruhák és kiegészítők világában is jelen vannak idén.

A John Lennon fazon

A John Lennon fazonnak már volt egy szezonja a 90’es évek elején, ám most a kör alakú napszemüveg fazon kedvelői ismét örülhetnek, újra bővíthetik vele kiegészítőiket.

Aviator napszemüveg

Az Aviator napszemüveg is már színen van egy ideje, de egyelőre még marad a trendekben. Nem utolsó sorban megfelelő védelmet nyújt a nap káros sugarai ellen is, amellett, hogy nagyon trendi.

Napszemüveg trend a sztárvilágban

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>