STREET STYLE – 2014-es táska trend

A hivatalos 2014-es táska trendet már bemutattuk, itt megnézheted. Ám akkor főleg a kifutók és nagy tervezők trendjeit és modelljeit mutattuk be, ami nem feltétlenül áll közel a saját ízlésünkhöz és az idei “street style” trendekhez. Most lássunk egy-két számunkra is elérhető és inspiráló darabot, amivel bővíthetjük a kiegészítő tárunkat.

Aktatáska

Nem csak férfiaknak! Nyugodtan hordhatunk manapság már aktatáska jellegű táskákat, sőt kifejezetten szexi tud lenni egy kicsit “kockább” stílusú táska egy csinos nő kezében.

 

 

Színes táska

Mivel az idei trendek amúgy is fogják hangsúlyozni a színeket, ezt nyugodtan követhetjük a táskáink kiválasztásánál is.

 

Bő, tágas táska

Nem csak praktikus, de jól is néz ki, akár egy feszesebb farmer-póló kombinációval, akár egy mini ruhával, és nem utolsó sorban minden belefér, akár a laptopunk, vagy tabletünk is.

 

Boríték táska

Ezt a fajtát eddig főleg a bálokon, díjkiosztókon, és ünnepélyes eseményeken láthattuk a celebek kezében. Ez azonban nem jelenti, hogy feltétlenül csak ünnepi eseményekkor használhatjuk. Van egy-két darab, ami kifejezetten divatossá teheti kinézetünket, és feldobhatja kiegészítő tárunkat.

 

 

Hátizsák

Nem csak kirándulni! Nyugodtan hordjunk hátizsákot. Nem csak kényelmes, de divatos is. Ebben az esetben is a kontrasztos viselet szépen kiemelheti outfitünket. Például egy mini sorttal, bő inggel, vagy csak ha egy kirívóbb darabot választunk, már tartjuk is a trendeket.

Táskák férfiaknak is!

Így Valentin-naphoz közeledve még ötletet is meríthetünk, ajándékként is megállja helyét egy divatos férfi táska. Vagy talán egy-két férfi olvasónknak adhatunk ihletet a következő összeállítással.

 

Táska sztárok kezében

És persze nem maradhat ki a sztárok által hordott táskák felvonultatása sem.

 

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>