Matt körmök – az új divat?

Matt körmök – az új trend

Már 2013-ban felbukkant az külföldi kifutókon, és kezdett elterjedni a körömtrendben. Most már egyre több helyen találkozhatunk vele, egyre színesebb és kreatívabb formában. Nagyon örülünk neki, hisz már nem csak a színeket és mintákat lehet egymással vegyíteni, hanem a matt-fényes is alternatíva lett. A boltok polcain találkozhatunk matt körömlakkokkal, de talán jobban járunk, ha veszünk egy matt fedőlakkot, így minden régi körömlakkunkat is remekül mattíthatjuk, ha éppen ahhoz van kedvünk. Így keressük a boltokban: Matte Nail Polish.

Mi is kipróbáltuk, és nagyon bejött! Most mutatunk egy-két inspiráló, ötletes körömvariációt, így te is nyugodtan kísérletezhetsz otthon.

Matt, különböző színekben

Színesben is nagyon szépen tud mutatni, és talán kevésbé kihívó, mint a fényes társai, és nem utolsó sorban nagyon fiatalos és divatos.

 

Matt fekete, fényes mintával

A fekete matt talán a legelterjedtebb. Fényes mintát ráfestve kifejezetten kreatív, és gyönyörű mintákat hozhatunk létre. Ha kevésbé jó a kézügyességünk, kérjük meg a körmösünket, készítsen hasonlót.

 

Matt mindenféle mintásan

Még ezen kívül is számtalanféle mód lehet a mintázására, most csak mutatunk egyet-kettőt, az ihlet kedvéért.

 

Hogyan készíthetjük el magunknak

És most egy kis segítség, ha magunk szeretnénk otthon elkészíteni:

1. lépésben fessük ki mattal a körmünket. Majd várjunk, míg megszárad. Utána óvatosan ragasszuk le a felét celluxszal, de ne nyomkodjuk rá nagyon, nehogy lehúzásnál sérüljön a lakk.
2. lépésben fessünk rá a fényes lakkal és várjunk, míg megszárad.
3. lépésben, ha megszáradt, húzzuk le óvatosan a celluxot. Ezzel készen is vagyunk!

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>