Konty…hogyan trendi?

Konty

A kontyról is talán többünknek Kalán néni jut eszünkbe a rajzfilmből, a 90’s évek elejéről, ami nem vetett túl jó fényt rá. Ám mostanra ez teljesen megváltozott. Beépült a mostani trendekbe, és a megszokott “mindent-mindennel” divat ez esetben is jól érvényesül. Úgyhogy frizuránkkal is bátran merjünk kísérletezni, ami a hétköznapi simán leengedett viseletet illeti. Most nézzünk néhány variációt, amikből inspirációt meríthetünk:

Fejtetőn

Egyre divatosabb a fej legtetejére illesztett konty. Ezt még viszonylag egyszerűen el is tudjuk magunknak otthon készíteni.

 

Oldalt

Az oldalra helyezett konttyal vigyázzunk, mert idétlen is lehet, ha nem megfelelő helyre tesszük. Nagyon fölülre inkább ne tegyük, vagy konzultáljunk fodrászunkkal előtte, hogy mit javasol. De alulra bátran variáljuk.

 

Lazán feltűzve

Ezt a fajta frizurát elég nehéz elrontani. Ha sietünk reggel, vagy csak simán bohókásabb kedvünk van, akkor tökéletes. Elég egy-két csatt és kész.

 

Frufruval

Frufrusoknak sem kell ezt a divatot nélkülözni. Nagyon jól tud mutatni vele, de egy hajpánttal, vagy csattal könnyedén el is rejthetjük átmenetileg.

 

Fonva

Egy-két befont tinccsel feltűzve is jól néz ki, amit még magunknak is elkészíthetünk. Sajnos a legtöbb bonyolultabb fonással készült frizurát aligha fogjuk tudni magunknak elkészíteni, de egy ügyesebb barátnőnk, vagy a fodrászunk segítségét is kérhetjük.

 

Hajpánttal

A merészebbek kendővel, vagy hajpánttal is próbálkozhatnak. Főleg tavasszal és nyáron mutat jól, egy napszemüveggel megtoldva, kicsit retro stílusban például.

 

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>