Hogyan készíts füstös szemeket magadnak…

Füstös szemek

Füstös szemek elkészítése otthon

Ha az ember jól készíti el, nagyon szép tud lenni, és nem utolsó sorban sok helyre hordható. Buliba, esti összejövetelekre, randira… Ha követed ezt a pár egyszerű lépést, akkor te is elkészítheted otthon.

1. lépés

1. lépés: húzd ki szemceruzával

Először is alapozd le szépen a szemed környékét. Mindig a bőrödnél eggyel világosabb árnyalatú alapozót válassz, és teljesen fedd el a barna foltokat. Használj bőrsimító alapozót a szemhéjadon és a szemed alatt, hogy elfedd a sötétebb foltokat, így szép egységes felületet kapsz és éber, világos tekintetet. Szemceruzával húzd végig a felső szemhéjad alsó részét a szempillák mentén belülről kifelé, majd a szemhéjad gödrében a 2/3-ától belülről kifelé. Ez az egyik alapja a füstös szemeknek.

2. lépés

2. lépés: Sötét szemhéjfestékkel satírozd ki a külső felét

Egy vékonyabb ecsettel satírozd ki a kihúzás külső oldalán a szemhéjadat. Maradj a szemhéjadon, most még ne haladj fölfelé.

3. lépés

3. lépés: Maszatold el a széleket

Fogj egy ecsetet és kissé maszatold el a kihúzás széleit. Ha kontrasztosabbat szeretnénk,használhatunk fehér színű szemhéjpúdert.

4. lépés

4. lépés: Világosítsd a szemhéj részeket

Fehér, vagy semleges színű szemhéjpúderrel menj át a szemhéjadon és közvetlen a szemöldök alatti részen.

5. lépés

5. lépés: Alsó kihúzás és szempilla

Az utolsó lépésben húzd ki az alsó szemhéjad belső felét fekete szemceruzával. A legvégén pedig használj szempillaspirált.

Kész

Kész

TIPP: Ha ezt a szemfestési módot választod, vigyázz, hogy a többi sminked ne legyen túl hangsúlyos, például figyelj a rúzshasználatodra. Ne hangsúlyozz több dolgot egyszerre. Bőven elég egy natúr rúzs, vagy egy kis szájfény.

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>