Frizura trend – 2014

2014 is tartogat új divatot a frizurák világában. Most megnézzük mire készüljünk ebben az évben. Megvan az első három haj trend, egyenesen a Fashion Week-ről, hogy segítsen eliagzodni ebben az évben is. A hajszín trendeket itt találod.

Nr. 1 – Alsó lófarok

Kevés ilyen egyszerű és elegáns stílus van, mint a sima lent megkötött lófarok, de mivel gyors és egyszerű, ezért szeretjük! Ha pillanatok alatt kell elkészülnöd reggel munkába menet és hirtelen csak egy egyszerű hajgumi akad a kezedbe, akkor ez a frizura egy igen jó választás. Függetlenül attól, hogy feszes, vagy laza lófarok, a tarkód környékén legyen. Ha mégis szeretnél belevinni valami extrát, vagy feldobni kicsit, használhatsz egy mutatós csatot, vagy akár hajpántot.

 

Nr. 2 – Mély oldalelválasztás

A legtöbb stylist egyetért abban, hogy a válaszvonalad változtatásával teljesen új külsőt adhatunk magunknak, anélkül, hogy bármi máson változtatnánk. A válaszvonalad áthelyezése valószínű eleinte meglehetősen szokatlan lesz, főleg azok számára, akik éveket töltöttek el úgy, hogy középen volt elválasztva frizurájuk, de nem baj, megéri! Ezt is variálhatod hullámokkal, kis tupírozással stb…

 

Nr. 3 – Rock’ N hullámok

A vidám hullámok már nem csak a strandra lesznek jók. 2014-ben az “ágyból kikelt”, kicsit nagyobb volumenű hullámok is hasítanak. Ez a hullámfrizura oldalt és középen elválasztva is trendi. Most nem a szépen kidolgozott, csinos hullámokra kell törekedni, hanem a természetes kinézetre. Ha egyenes a hajad, használj hajsütővasat a nagy hullámokhoz, ha eleve hullámos, akkor használj hajspray-t a kusza kinézetért. Minél szélesebb, nagyobb volumenű, annál jobb, és ne feledd hajspray-vel rögzíteni a végén.

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>