EXPERT STYLE – narancs rúzs használata

Narancs rúzsNarancs rúzs: használd jól, és kövesd a divatot!

Idén az egyik legkiemelkedőbb trend a narancs rúzs lesz, ahogy már láthattuk a 2014-es smink trendekben. Most megnézheted, hogyan tudod a legmegfelelőbben viselni.

A narancs rúzs használata sem olyan egyszerű, és egyértelmű, mint amilyennek tűnik. Nagyon el is lehet rontani, de szuper trendin is lehet viselni. Ha szeretnéd kipróbálni – hiszen ez a szín is az egyik élharcosa lesz az idei trendeknek a sminkvilágban – akkor az alábbi tippekkel nagyszerűen fogsz mutatni vele!

 

Megfelelő árnyalatot válassz!

Az árnylat kiválasztása az egyik legkényesebb kérdés. A valódi narancs szín elsősorban a szőke hajjal és karamell – vagy sötétebb bőrtónussal passzol. A vöröses narancs (pl. korall szín) a legtöbb bőrtípussal remekül passzol.

 

Matt narancsHasználj matt rúzst!

A legjobb a narancs rúzs használatakor, ha mattot választasz. A divat amúgy is “szereti” idén a matt színeket és ez a színárnyalat sokkal jobban mutat, ha matt. Ezenkívül a szemet jobban magához vonzza a matt narancs, mint a fényes, és így lesz meg az egyenletes és izgalmas hatás.

 

Tarte LipSurgence Lip Tint in SpiritedPróbálgasd az intenzitást!

Nem kell egyből a neon narancsot választani. Legjobb, ha előbb kipróbálgatod az intenzitásokat. Kezdheted pl. a “Tarte LipSurgence Lip Tint in Spirited” rúzzsal, vagy egy ehhez hasonló árnylattal.

 

Ápolt bőrFigyelj a bőrödre!

Mivel a narancs rúzs magához vonzza a tekintetet, figyelj a bőrödre, különös tekintettel a bőrhibákra és pattanásokra. Használj közepes erősségű alapozót és bronzosítót, hogy elfedd a hibákat.

 

 

 

 Így viselik a sztárok

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>