EXPERT STYLE – így hajtsd fel a farmerod

Hogyan hajtsd fel a nadrágod, hogy úgy nézzen ki, mint a divatlapokban? Megmutatjuk!

A jól feltűrt, vagy felhajtott farmer félsiker az öltözködésünkben. A feltűrt ing már automatikussá vált a divatvilágban és a mindennapjainkban is. Ugyanilyen egyszerű dolgunk van a nadrágok feltűrésével, ha követed ezeket az egyszerű lépéseket:

Egyszerűen csak hajtsuk föl kétszer kb. 3 cm magasan. A végén egyengessük el. Bővebb fazonú nadrágot használjuk hozzá. Balerina cipővel, sportcipővel, de akár magassarkú bokacsizmával is jól mutat.
Hajtsuk föl egyszer, vagy duplán. Kb. 2 cm magasan. Szűk fazonhoz használjuk. Magassarkúval, bokalánccal, vagy pántos cipővel is hordhatjuk.
Hajtsuk fel egyszer kb. 4 cm magasan, majd hajtsuk vissza a tetejét. Ne egyengessük el, inkább gyűrjük meg egy kicsit. Így egy nagyon laza stílust tudunk elérni. “Boyfriend” típusú nadrágokhoz alkalmas. Egy elegánsabb, köves cipővel, vegyítve a stílusokat, követhetjük az idei divatot.

 

Sztárokon

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>