2014-es reklámarcok a sztárvilágban

Amit eddig tudunk…

Még épphogy csak elkezdtük az évet, de egy csomó reklámszerződés már elindult a maga útján, ahogyan a felkérések is megszülettek a kozmetikai cégek világában, hogy kit szeretnének idén reklámarcuknak. Néhányat most megnézhetünk:

 

Miranda Kerr1. Miranda Kerr

A napokban a Clear Scalp and Hair Therapy bejelentette, hogy idén Heidi Klum helyét Miranda Kerr veszi át. Az ausztrál modell a digitális és nyomtatott sajtóban és a reklámokban is fel fog tűnni, mint a cég új arca, amit nem is csodálunk hisz gyönyörű sűrű és fényes hajjal büszkélkedhet.

 

 

Kristen Stewart2. Kristen Stewart

A színésznő több, mint egy éve már a Balenciaga’s Florabotanica arca, és mostantól még egy cég oldalán szerepelhet, a Rosabotanica-nál. (Jövő hónapban a Chanel háza táján is láthatjuk.)

 

 

 

Sky Ferreira3. Sky Ferreira

Redken szponzorálja a legendás  hajszobrászt, Guido Palaut, aki a Marc Jacobs divatshow-jának hajstylistja. Sky Ferreira a Jacobs show kifutóján is feltűnt a szeptemberi New York-i divatbemutatón, és most ő a Redken arca.

 

 

 

Kristen Dunst4. Kristen Dunst

Múlt évben a L’Oreal bemutatta az új smink-múzsáját, Blake Lively-t, de mostantól még egy hírességgel büszkélkedhet a kozmetikai cég, Kristen Dubst személyében,aki gyönyörű szőke fürtjeivel igazán beleillik a reklámipar nagyjainak sorába.

 

 

Gisele5. Gisele

Már régóta esedékes a szerződés Gisele és a Pantene Pro-V között, és most meg is valósult. De nem csoda,ezt a csodás hajzuhatagot elnézve!

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>