10 tipp az online társkereső profilod kialakítására

Hogyan alakítsuk ki profilképeinket, hogy ránk is kattintsanak…

Az online profil kialakítása már önmagában is elég nehéz. Hát még, amikor eljutunk a fotók feltöltéséig. Milyen fotókat töltsünk fel? Egész alakos, vagy csak arckép, kint, vagy benti…? Most segítünk egy kicsit különböző felmérések alapján készített gyorstalpalónkkal, hogyan készítsünk fotókat a profilunkhoz.

Nr.1 – Engedd le a hajad!

Míg a hölgyek előszeretettel választanak tündéri copfos, vagy feltűzött, felkontyolt frizurát, a szomorú tény, hogy a férfiak előnyben részesítik a szép, hosszú kiengedett hajat (nem tudni miért, valami köze van talán a szexuális darwinizmushoz…). Bárhogy is, ha szeretnéd megnyerni a partnered, engedd le a hajad.

Nr.2 – Teljes alakos képet készíts!

A legfrissebb felmérések szerint az online profil képei megfelelőbbek, ha egész alakosak. A felmérés szerint átlag 203%-kal több üzenet érkezik, ha egész alakos képeket töltünk fel, mint azoknak, akik csak portré fotót töltenek fel. Mi a magyarázat? Hát az, hogy a potenciális udvarló az egészre kíváncsi, nem csak a részekre.

Nr.3 – Beltéri fotót készíts!

Ugyanazon felmérés szerint, a beltéri fotókkal feltöltött profiloldalra 60%-kal több üzenet érkezett, mint a kinti fotósokra. Ennek valószínűleg nincs sok köze a régimódi felfogáshoz, miszerint a nőnek otthon van a helye, inkább ahhoz, hogy az otthoni meleg fényekben jobban mutat a fotókon az illető.

Tartózkodj a mintáktól!Nr.4 – Tartózkodj a mintáktól!

Nem mindenki örül ennek a hírnek, de most inkább tartózkodj a csilli-villi, tarka-barka mintáktól, próbálj egyszerű, de szép ruhát választani. A minták csak a lényegtől veszik el a figyelmet, azaz Rólad!

Viselj pirosat!Nr.5 – Viselj pirosat!

Egy újabb felmérés szerint, a nők 4-7%-kal több e-mailt kapnak, ha piros ruhát viselnek. Egy lehetséges magyarázat lehet a történelmi visszatekintés, ha megnézzük a romantikus korok és a piros szín közötti kapcsolatot. Sőt, a piros szín az állatvilágban a szexuális befogadás színe is lehet (lsd. páviánok).

Nr.6 – Csinálj saját sminket!

A saját smink sok szempontból jobb, mintha kisminkeltetnéd magad kozmetikussal, vagy sminkessel. Az ugyanis szinte biztos, hogy művibb lesz, mint a saját készítésű sminked. Most pedig nem az a cél, hogy a műszempilla és tűzvörös rúzs ékesítse arcunkat, inkább az ápolt bőr, kicsit kiemelt szem, egy kis pirosító és ennyi elég is. Ne nézzünk úgy ki, mint egy rúzs reklám.

Nr.7 – Ne vakuzz!

A vörös szem effektuson kívül, a vaku rendkívül öregítheti az embert. Úgyhogy hacsak nem vagyunk 2. világháború veteránok, győződjünk meg róla, hogy a fotógépen ki van kapcsolva a vaku gomb!

Nr.8 – Öltözz úgy, mintha randira mennél!

A legjobb, és legbiztonságosabb, ha úgy öltözöl fel, mintha randira mennél. Ezzel kiküszöbölheted, hogy túl szexi, túl kihívó legyél vagy túl különc, kényelmesen érezheted magad, ha így teszel.

Buksit most hagyd ki!Nr.9 – Buksit most hagyd ki a buliból!

Felmérések azt igazolják, hogy ha háziállat van a képen, akkor kevésbé kattintanak az emberre. Ugyanez vonatkozik arra, ha más emberek is vannak a képen. Egész egyszerűen a potenciális udvarlónak nem lesz kedve kisilabizálni téged a tömegből, miközben a tengerparton bulizgatsz a barátaiddal. Legjobb, ha egyedül vagy a képen.

Nr.10 – Kerüld a magadról készített képet!

Egy okos telefonnal készített kép, amit magunkról készítünk nem a legjobb választás. Nem biztos, hogy a telefonnal a kezünkben, szemben magunkkal megtaláljuk a megfelelő szöget, amiben tényleg jól mutatunk. Arról nem beszélve, hogy a magunkról készített fotó elég nárcisztikus képet fest rólunk, ami nem túl jó választás ebben a helyzetben.

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>