10 dolog, amitől ellenállhatatlan egy nő…

Mik azok a tulajdonságok, amik szükségesek ahhoz, hogy az a bizonyos férfi ellenállhatatlannak tartson bennünket?

Először is elég nehéz megállapítani, hogy mit gondolnak a férfiak, hisz, mindegyikük más és másképp gondolkozik a világról. Azonban a kutatásunk alapján kiderült, hogy mit tartanak a legvonzóbbnak és ez alapján, hogy mit akarnak. Most lássuk mik ezek:

1 – A legjobb barát

Sok férfi azt szeretné, ha a párjuk egyben a legjobb barátjuk is lenne, akivel megoszthatják a problémáikat és elvárják a feltétel nélküli támogatást. Nagyon fontos egy kapcsolatban, hogy a társak megosszák egymással a dolgaikat és megpróbálják együtt megoldani.

2 – A független nő

A férfiak nem szeretik, ha a nő tőlük függ. Azokat a nőket szeretik, akik tudják mit akarnak az életben, akiknek van saját karrierjük és hobbijuk. Az mindig remek, ha megosztjuk egymással az új szenvedélyünket és ha új dolgokat tanulunk együtt. De nem muszáj minden percet együtt tölteni. Nehogy végül megfojtsátok egymást.

3 – A kedves szépség

A legtöbb férfit a szép, de egyben kedves nők vonzzák. Szeretik ezenkívül, ha van humora, ha tehát te az a nő vagy, aki a problémákat mosolyogva oldja meg, akkor te vagy a tökéletes! És különben is, mi lehet egy kínos szituáció jobb megoldása, mint egy jó viccet előhúzni a tarsolyból?

4 – A finom távolságtartó

A legtöbb férfi rosszul reagál, ha nyomás alá helyezik. Nem szeretnek olyan dolgot csinálni, amit nem élveznek. A tanácsunk, hogy adjunk neki egy kis magánszférát. Mindenkinek szüksége van egy kis egyedülétre néha. Úgyhogy jobb, ha nem hívjuk fel minden órában, vagy küldünk neki sms-t.

5 – Az egyenrangú

A férfiak szeretik, ha a nő már egyenrangú partnerként viszonyul a kapcsolatban, és nem veszik készpénznek a lovagiasságot. Már nem abban a korban élünk, ahol a család megélhetése egy az egyben a férfiak felelőssége, hanem ahol a nők is keményen dolgoznak a sikeresebb karrier érdekében.

6 – Az érett nő

A férfiak szerint a bölcs nők nagyon is vonzók. Miért? Mert érettek, tudják mit akarnak és kimondják, amit gondolnak. Az érettségük révén még a rosszabb szituációkat is nyugodtan és higgadtan kezelik , elkerülve a drámázást. Ez a nő azonban az a fajta, aki szeretné megváltoztatni a rossz viselkedést, és ezáltal nem enged bizonyos dolgokat a párjának.

7 – A szexi

Legyen a nő szexi, anélkül, hogy giccsessé, vagy művivé váljon – ez az, amit a férfiak fizikailag vonzónak tartanak. Minden nőnek van olyan része, amit szeret és amit utál magán. Jobb, ha az általunk szépnek titulált részeinket hangsúlyozzuk ki, oly módon, hogy az inkább nőies legyen, mint kihívó, azt ugyanis nem szeretik, ha más férfiak megjegyzéseit hallják a hátuk mögött.

8 – A jól nevelt nő

Semmi sem kínosabb, mint a kedvesed családjánál töltött vacsorán bolondot csinálni magadból. Ez mindenképpen meghátráltat egy férfit, csakúgy mint egy nőt is. Úgyhogy egy jól nevelt nő mindenképpen jobb választás, mint egy neveletlen.

9 – A támogató

A férfiak imádják a feltétel nélküli támogatást. Szeretik, ha a kinézetükért és sikereikért dicsérik őket, szóval, ha szeretnéd megtartani a harmóniát a kapcsolatotokban, akkor tudod, mit kell tenned. Biztos, hogy értékelni fogják a kezdeményezésedet!

10 – A nagyszerű személyiség

A férfiak nem csak a kinézetet nézik, nagyon fontos a nagyszerű személyiség is a számukra. Légy önmagad és nyűgözd le partnered a kreativitásoddal és intelligenciáddal. Szeretik az okos nőket, akik csomó dolgot tudnak, és sok témában lehet velük beszélgetni. Ily módon a randitok felejthetetlen lesz!

 

 

Kommentek

komment

Author: trendabout

Share This Post On

Írd meg a véleményed te is!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>